Елвис и Калеси се две кучиња, брат и сестра, од расата Англиски булдог. Тие се прославиле на интернет, со гледање на телевизија. Да, така е! Овие 5-годишни кучиња сакаат да седат пред телевизиските екрани и многу драматично реагираат на одредени сцени. Во оваа видео Калеси, вистинска кралица, ја покажува својата сочувствителна страна, реагирајќи на една од сцените од „Кинг Конг“ на Питер Џексон.

Сподели на Facebook
пати видено