Видеото своевремено одеше на Мотика, но не е лошо да го погледнеме повторно, затоа што девојката од видеото е она на што ќе ставиме акцент со фотографиите подолу.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.

Сподели на Facebook
пати видено