Не може секој архитект да биде Гауди, но сепак нели се очекува од него да има знаење добро да ги вклопи нештата во одреден простор, секако доколку не завршил приватен факултет.

Кога резултатите не се опасни по живот тие можат да бидат урнебесно смешни, затоа погледнете ги овие „чуда“ на архитектура и дизајн и пробајте да сфатите од каде им дошле вакви идеи.

Сподели на Facebook
пати видено