Главните улоги ги толкуваат Александар Микиќ, Александра Павлова, Владо Дојчиновски, Хана Менсон, Ванчо Петрушевски, Дубравка Киселички, Пирунка Киселички, Катина Иванова, Љупчо Бојковски, Лазе Манасков, Пирунка Киселички, Мартин Минговски. Кинематографер Марко Петрушевски, сценарио и режија Кузман Кузмановски, продукција Аурипигмент.

Мејкинг оф е интригантна приказна за една девојка со тешка судбина и тројца млади луѓе кои се решаваат заедно да тргнат на патешествие – да снимат филм за Александар Македонски.

За да го погледнете трејлерот кликнете овде.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.

Сподели на Facebook
пати видено