Студентот Небојша Матовиќ од Панчевац за својата дипломска работа купил старо Пежо, му го извадил моторот и го заменил со сопствен електромотор. Слушнете ја неговата приказна.

Студент од Србија направил електричен автомобил кој поминува 100 километри за 7 денари
Сподели на Facebook
пати видено