Секоја почит за човекот кој остарел, но не загубил чекор со времето! Овој мора да го поканиме да направи една забава во Македонија, а за загревање ќе пушта Драган Б со точка Костиќ :).

Стар професор по музичко знае како да направи атмосфера на часот
Сподели на Facebook
пати видено