Ново од членовите

Германски фудбалер против ТВ камерман

Кого бе ти ќе снимаш како ги бодри соиграчите со плескање по задникот, а? Фудбалерот е капитенот на Хофенхејм, Андреас Бек.

Неуспешен обид за рушење на светскиот рекорд за најдолг скок со автомобил

Францускиот рели возач Гурлен Чичерит се обиде, но наместо рекорд за најдолг скок, постави рекорд за најјако кршење.

Јака јапонска реклама сo џиновска мачка

Рекламата е за гуми за џвакање, а еве како јапонците го опишаа чувството кога џвакаш.

Сообраќајка со необичен крај: Пикап удира моторџија во Бразил

Треба да си роден под среќна ѕвезда за сообраќајката да ја преживееш вака :).

Тројца шизици во ГТЦ Скопје им влегуваат со песна на музичарите

Ги изненадија, не им беше јасно што се случува :).