Францускиот рели возач Гурлен Чичерит се обиде, но наместо рекорд за најдолг скок, постави рекорд за најјако кршење.

Неуспешен обид за рушење на светскиот рекорд за најдолг скок со автомобил
Сподели на Facebook
пати видено