дете во такси

се вози дете во такси и му поставува прашање на таксистот,чичко да те прашам нешто:

-мама да беше лавица а тато лав ја  што ке бев?-лав бе дете

-а мама да беше мечка а тато мечок ја ќе бев меченце така?-да бре дете 

-таксистот му поставува прашање на детето:

-а дете татко ти да беше ПЕДЕР  а мајка ти КУРВА а ти што ке беше??

-па се разбира ТАКСИСТ

Автор: sase


blog comments powered by Disqus