Внимание: Жена зад воланот!

00Оваа храбра руска ТВ водителка и инструктор по возење седна во специјалното теренско возило и се обиде да ја помине реката. Човекот што седи до неа е искусен инструктор за offroad рели возење.


blog comments powered by Disqus